Certificacions empresa Cissa, Constructora i Immobiliària de Solsona.

CISSA TÉ LA CORRESPONENT CLASSIFICACIÓ INDUSTRIAL INTERNACIONAL UNIFORME COM A CONTRACTISTA D'OBRES PÚBLIQUES DEL GOVERN ESPANYOL DES DE 1978.

 

 

CERTIFICACIONS

Cissa obté les certificacions de Qualitat ISO 9001:2008 l'any 2001, i la norma mediambiental ISO 14.001:2004, així com OHSAS 18.001:2007 en Gestió de Riscos en l'any 2006, totes elles acreditades per Applus fins al 2012. A pardir de l´any 2012, CISSA continua gestionant l´activitat mitjançant el Sistema de Gestió Integrat.

Amb el Sistema de Gestió Integrat basat en les normes esmentades i amb la confiança dels òrgans de l'administració importants (com GISA, INCASOL), entre d'altres, amb qui hem tingut una cooperació contínua, podem assegurar i garantir la qualitat dels nostres serveis als nostres futurs nous clients.

CONSTA

CONSTA, la Fundació Privada per a l'Ordenació del Sector de la Construcció a Catalunya, te per objectiu donar visibilitat a aquelles empreses i professionls que fan una aposta clara i dedicada per valors com la formació i fidelització del seu personal, la prevenció de riscos o l'atenció diligent de tot tipus de queixa o reclamació duta a terme pel client. Així, CONSTA esdevé un segell de qualitat.

ISO 9001

La norma ISO 9001 elaborada per l'Organització Internacional per l'Estandardització, i especifica els requisits per un sistema de gestió de QUALITAT.

 

ISO 14001

La ISO 14001 pot proporcionar un estalvi del cost a través de la reducció de residus i un més eficient dels recursos naturals com l'electricitat, l'aigua i el gas. 

 

PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS

Certificació que premia les empreses per la seva prevenció en riscos laborals.

 

CAMBRA OFICIAL CONTRACTISTES DE CATALUNYA

La Cambra Oficial de Contractistes d'Obres de Catalunya és una organització empresarial que agrupa de manera voluntària a les empreses constructores amb activitat a Catalunya que contracten habitualment amb organismes públics.