Empresa Cissa, Constructora i Immobiliària de Solsona.

CISSA TÉ LA CORRESPONENT CLASSIFICACIÓ INDUSTRIAL INTERNACIONAL UNIFORME COM A CONTRACTISTA D'OBRES PÚBLIQUES DEL GOVERN ESPANYOL DES DE 1978.

 

 

COL·LABORACIÓ SOCIAL

 

GREMI DE CONSTRUCTORS D'OBRES

El Gremi és una entitat sense ànim de lucre al servei de les empreses constructores. El seu principal objectiu és defensar els interesos dels constructors, donar una resposta eficaç a les seves necessitats i ésser el seu representant davant les administracions, institucions socials i entitats vinculades d'alguna manera al sector de la construcció.  Així, el Gremi, dóna suport a l'activitat quotidiana de les empreses agremiades amb un ventall de serveis que augmenta dia a dia, adequant-se als constants canvis que viu la societat i el món empresarial i, en concret, als nous models de gestió que es van incorporant al sector.

 

ORFEÓ NOVA SOLSONA

 

La primera actuació de l'Orfeó Nova Solsona es remunta al 23 de novembre de 1919. Després dels difícils anys de la Dictadura, de la República, Guerra Civil i Postguerra, torna a ressorgir l'any 1960.
Actualment, és un grup mixt format per setanta-quatre cantants, que actuen sota la direcció musical d'Anna Camps i Colomés. Participa en totes les manifestacions musicals de la ciutat de Lleida com la Festa de Santa Cecília o el Concert de Nadal. L'associació organitza Festivals Musicals a l'estiu i les "Caramelles" (cançons i danses típiques de Pasqua a Catalunya) la mateixa manera, participa en intercanvis culturals a Orio (Euskadi) ia Santander.